Coaching & Begeleiding

- ZAKELIJK

TOP- coaching

Een traject voor executives, managers en leidinggevenden die een frisse, objectieve  blik op hun handelen, een gesprekspartner en/of klankbord zoeken, omdat je nu eenmaal niet alles met je medewerkers kunt of wilt bespreken. Niet alleen jij als zakelijk leider, maar ook je persoonlijke drijfveren en gedrag maken onderdeel uit van deze gesprekken.

Een TOP-traject bestaat uit 12 maandelijkse maatwerksessies van 1,5 uur en een DISC gedrags- en drijfverenanalyse en jouw investering is  1820.00 EUR*

Leiderschapsontwikkeling

Als geen ander weet jij dat leidinggeven een vak is. Dat heb je inmiddels geleerd door je jarenlange ervaring als manager/leidinggevende of je bent juist tot die conclusie gekomen omdat je nog maar net de stap hebt gezet naar een leidinggevende functie.

Heb jij behoefte aan ontwikkeling en de fijne kneepjes van het vak? Wil je authentiek blijven, maar je moet je ook voegen naar de eisen van je organisatie? Wil je niet de “baas” zijn, maar wil je wel piketpalen slaan? Moeite met tegenspraak? Van leidinggevende naar manager of juist andersom? Wakker liggen van zaken die spelen op de werkvloer?  Promotie gemaakt binnen je eigen team en nu ervaren dat je wel degelijk een andere rol hebt? Of moeite met de 1001 andere zaken waar je tegen aanloopt in deze baan?  Van een goede leidinggevende naar een top-leidinggevende? Dan is deze training uitermate geschikt voor je!

We spreken elkaar elke maand in een sessie van 1,5 uur.  De investering in dit jaartraject is 1620 EUR*

FOLLOW-UP

Tijdens een F-UP  staat je medewerker niet alleen in zijn of haar re-integratie na een doorgemaakte burn-out. Je gewaardeerde en loyale  medewerker staat er ineens weer, zonder de steun van je ARBO-organisatie, alleen voor. Recidives liggen bij een burn-out op de loer. De werknemer heeft zijn valkuilen onderzocht en is een “ander mens” geworden. Echter, de wereld om hem heen houdt daar weinig rekening mee.  Angst voor terugval en wederom langdurig uitval? Biedt dit traject aan, het geeft houvast en een stevige stap in persoonlijke en zakelijke groei.  Dit traject is ook zinvol gebleken voor workaholics en chronisch gestresten waarbij er angst en zorg is voor goed functioneren of uitval in de (nabije) toekomst .

Een F-up-traject bestaat uit 8 sessies die om de 6 weken plaatsvinden, een DISC gedragsanalyse wordt hierbij afgenomen en bedraagt   1150,00 EUR*

KORT

Issues, uitdagingen, ontwikkeladvies of andere werk gerelateerde vragen?  Kies dan voor een KORT-traject van 3 of meer sessies.  KORT en krachtig  vanaf 3 sessies       405,00  EUR*

Meer sessies nodig ? Elke volgende sessie bedraagt 135,00 EUR*.

DISC Gedrag- en Drijfverenanalyses

Meer weten over  je eigen voorkeursgedrag, dat van je collega’s en klanten? Samen met je team werken aan de missie van je bedrijf en daarbij minder langs elkaar heen praten. Snappen wat je klant wil horen en hem niet vermoeien met informatie waar hij niet op zit te wachten? Conflicten uit de weg gaan? Vraag een (team-) analyse aan. Dit assessment geeft jou en je medewerkers fijne en zinvolle inzichten om mee aan de slag te gaan.  Ook bieden de rapportages een veelvoud aan inspiratie voor functionerings- en ontwikkelgesprekken.

Er is al een  individuele gedragsanalyse, inclusief 1,5 uur nabespreken,  voor 255,00 EUR*

Wil je meer weten over de DISC en wat deze prettig leesbare analyses kunnen betekenen voor jouw team of bedrijf? Vraag naar de mogelijkheden en leg je ze voor. Voorbeeldrapportages zijn aanwezig.

*Alle tarieven zijn exclusief 21% btw en eventuele reis- en verblijfkosten

- PARTICULIER

Van je stuk?

Ben jij de grip op je leven aan het verliezen, ben je chronisch ziek of gestresst? Maak je een burn-out door of ben je herstellend en bang voor terugval? Ben je werkloos, word je vaak afgewezen en begrijp je niet waarom, lastig om jezelf te pitchen? Er zijn veel ongewenste zaken die maken dat je niet lekker voluit kunt leven. Onderneem actie en leg je (coach-)vragen eens voor.

Een  particulier coachtraject bij Trankiel start al vanaf 3 sessies en bedraagt 247,50 EUR

Solliciteren kun je leren!

We starten met een DISC gedragsanalyse en nemen vervolgens in 2 sessies de tijd om samen te kijken naar je sterke en zwakke punten, je uitdagingen en het schrijven van een pitch. De kosten van dit traject zijn 265.00 EUR en geldt voor cliënten die op het moment van afnemen zonder werk zijn of een vervolgstap in hun loopbaan voor ogen hebben.

Wanneer je solliciteert vanuit een baan en met instemming van je huidig leidinggevende dan gelden er andere tarieven.

- BUITENCOACHING

Weet jij al dat fysieke beweging ook je bovenkamer in beweging zet? Wil jij de voordelen van de frisse en energierijke  buitenlucht letterlijk opsnuiven. In en rondom Meppel liggen prachtige natuurgebieden die  fijne en gezonde voorwaarden scheppen voor jouw coachvragen.

Buitenluchttrajecten zijn er al vanaf 247,50  EURO ( exclusief eventuele reis- en verblijfkosten) voor 3 sessies.

`banner-coaching-advies-4
GECERTIFICEERD COACH PRACTITIONER

Paula van Eerden

Ik onderzoek graag samen met jou , op een waarderende manier, wat er nodig is om voluit te leven. We kijken naar de invloed van jouw gedachten op gebeurtenissen en ervaringen