Op het werk ...

Werkgevers, leidinggevenden, medewerkers, ZZp-ers
Als werkgever of leidinggevende bent u veelal een generalist en geen specialist. Gelukkig maar, want alles weten maakt niet altijd gelukkig!

Het herkennen van signalen die mogelijk stress, overspannenheid of erger nog een burn-out kunnen opleveren is niet altijd even makkelijk. Uw meest loyale en perfectionistische medewerker loopt hierbij het meest kans op uitval. Dit is voor niemand een fijn scenario.

In mijn eigen werkzame leven als leidinggevende heb ik veel stress en uitval door burn-out voorbij zien komen. Helaas komt uw medewerker dan al gauw via de bedrijfsarts bij een medisch specialist terecht. Ziek, terwijl de reden niet altijd medisch is. Bij ongecompliceerde (werk-)stress of signalen hiervan kunt u of uw bedrijfsarts overwegen de hulp in te roepen van een coach. Want stress en burn-out is feitelijk geen ziekte. Wel kun je er goed ziek van zijn of worden! Met alle gevolgen van dien voor uw medewerker, de collega’s, u en uw bedrijf.

Uitval kan natuurlijk ook ontstaan door andere oorzaken. Mantelzorgen, een zieke partner of kind, een scheiding…soms is het goed om hier eens over te kunnen spreken met iemand anders dan de leidinggevende.

In kleine organisaties laat ik me graag inzetten als ontwikkel- en voortgangscoach. Dit heeft zijn waarde al meerdere malen bewezen. Inzicht in talenten en capaciteiten en het oppakken van ontwikkelpunten kan veel opleveren voor uw medewerker en uw bedrijf!

Kijk onder de “DISC” eens naar de mogelijkheden om gedragseigenschappen in kaart te brengen via eenvoudige assessments. Deze analyses geven inzicht in de sterke en de te ontwikkelen gedragskenmerken van medewerkers, collega’s en klanten.

Behoefte om bijgepraat te worden over signalen en de gevolgen van stress/burn-out op de werkvloer, neemt u eens contact met me op. Voorkomen is beter dan genezen.

Coaching inzetten voor uw medewerker of uzelf? Deze kosten vallen onder scholings- en ontwikkelingskosten voor personeel.

Graag kijk ik samen met u naar wat er nodig is en leg u vervolgens een offerte voor. Richtlijn is 125,00 per inhouse-sessie, exclusief 21% BTW, reis- en verblijfkosten,

Thuis ...

Moe, verdrietig, gestresst, overspannen of Burn-out?
Heb jij, om wat voor redenen ook, teveel op je bordje? Ben je daardoor moe, verdrietig, gestresst, overspannen of zelfs Burn-out? Gaat het leven sneller dan je kunt bijbenen? Gescheiden en moeite met het opnieuw vormgeven aan je leven? Wil je sparren over iets wat je belemmert en je gedachten niet kunnen stoppen? Laat je gegevens achter op het contactformulier en ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Tarieven Particulieren 2020:

Telefonische intake 25,00, bij afname van meerdere sessies is deze intake zonder kosten.
Coachsessie van 60 minuten 75,-
Coachtraject 6 sessies 435,-
Coachtraject 9 sessies 625,-

Follow-up traject na doorgemaakte overspannenheid of burn-out; op aanvraag

De kosten voor coaching zijn meestal aftrekbaar van de belasting. Hier geldt een minimumbedrag van 250,- per jaar. Mijn advies is wel dat je zelf contact opneemt met de Belastingdienst om te kijken of je voor deze aftrek in aanmerking komt, elke situatie is immers uniek.

`banner-coaching-advies-4
GECERTIFICEERD COACH PRACTITIONER

Paula van Eerden

Ik onderzoek graag samen met jou , op een waarderende manier, wat er nodig is om voluit te leven. We kijken naar de invloed van jouw gedachten op gebeurtenissen en ervaringen