Moe, verdrietig, gestresst, overspannen of Burn-out?

Heb jij, om wat voor redenen ook, teveel op je bordje? Ben je daardoor moe, verdrietig, gestresst, overspannen of zelfs Burn-out? Gaat het leven sneller dan je kunt bijbenen? Gescheiden en moeite met het opnieuw vormgeven aan je leven? Wil je sparren over iets wat je belemmert en je gedachten niet kunnen stoppen? Neem eens contact met me op.

Ben je een bestuurder en lijkt het je zinvol om je, bijvoorbeeld je leden eens te informeren over “stress” en wat dat kan betekenen? Ik hoor het graag!

Voor informatie over actuele workshops, lezingen etc. kun je terecht op mijn social media accounts als Facebook en Linkedin.

Ik heb me bewust niet aangesloten bij een zorgverzekeraar. Wanneer ik de extra tijd die ik aan administratie en verslaglegging zou moeten doorberekenen gaat dit ten koste van het uurtarief ende tijd die ik veel liever aan u besteedt. Wel heb ik me, als gecertificeerd coach, aangesloten bij de beroepsvereniging NOBCO.

MENTAAL ZIEK WORDEN
Je bent niet de enige

0%

v/d Nederlanders krijgt burnout

0%

ervaart werkstress

0

uren verzuim

0%

krijgt depressie

Tarieven Particulieren 2020:

Telefonische intake 25,-
Coachsessie van 60 minuten 75,-
Coachtraject 6 sessies 435,-
Coachtraject 9 sessies 625,-
Follow-up traject na doorgemaakte overspannenheid of burnout; op aanvraag
De kosten voor coaching zijn meestal aftrekbaar van de belasting. Hier geldt een minimumbedrag van 250,- per jaar. Mijn advies is wel dat je contact opneemt met de Belastingdienst om te kijken of je voor deze aftrek in aanmerking komt
Voor particulieren zijn deze bedragen inclusief BTW.
Bent u ZP-er of in loondienst, kijk dan voor tarieven onder het kopje “voor de goede zaak”. Uw werkgever kan de kosten aftrekken als “scholingskosten”. ZP-ers kunnen dit ook. Overleg om zeker te zijn eerst met uw accountant of belastingdienst.