Wie ben ik?

Na ups & downs in alle facetten van het leven ben ik tot de conclusie gekomen dat er, voor iedereen, altijd ruimte is om zaken anders aan te pakken. De kinderen zijn volwassen en op hun pootjes terecht gekomen, het werk is gestopt en daar was de ruimte om mijn eigen leven meer naar mijn eigen behoefte in te richten. Hoera! Een eigen praktijk. Ruimte en baas over je eigen agenda……dacht ik. Want wat er ook veranderd in je leven, je blijft altijd jezelf meenemen. Ondernemend,verantwoordelijk, perfectionistisch. Gelukkig maar! Want wanneer je leven leiden overgaat in je leven lijden door de druk van het bestaan, de druk van zorg, werk, verdriet, een chronische ziekte of beperking dan is er nog veel te winnen. Het leven laat zich niet veranderen, wel de invloed van het leven op jouw leven. Hier help ik je graag bij!

Natuurlijk breng ik niet alleen levens- en werkervaring mee. Ik ben tot gecertificeerd Coach Practitioner opgeleid aan het Europees Instituut De Baak in Driebergen. Hier heb ik ook de verdiepende leergang “Coachen bij Stress & Burn-out” gevolgd. Na de vele colleges, intensieve trainingen, verslagen, stages en praktijkopdrachten heb ik veel om uit mijn rugzak te halen.

Ik onderzoek graag samen met jou , op een waarderende manier, wat er nodig is om voluit te leven. We kijken naar de invloed van jouw gedachten op gebeurtenissen en ervaringen en doen dat aan de hand van Rationeel Emotieve Therapie (RET) en Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Ik vind het ook belangrijk om stil te staan bij de zaken die goed gaan in je leven!

Fijne dag!
Paula van Eerden